Ale!

Porvoo

90,00 

Myynnissä oleva Porvoo muki on täysin uusi, käyttämätön ja kruunuleimallinen majakkamuki. Muki on vuonna 2012 valmistuneesta suljetusta sarjasta ja Arabian valmistama. Postitamme mukit aina huolellisesti pakattuna, jotta myös alkuperäinen laatikko pysyy hyvässä kunnossa.

Porvoo muki valmistui vuonna 2012 ja sitä valmistettiin vain 2000 kappaletta. Kutakin majakkamukia on tehty rajattu keräilysarja.

1 varastossa

Kuvaus

Arabia on valmistanut majakkamukeja vuodesta 2002 lähtien. Ensimmäisiä mukeja valmistettiin vain pieniä määriä, joten niiden hinnat nousevat joka vuosi merkittävästi. Vuosien kuluessa valmistusmäärät ovat kasvaneet, mutta mukit ovat edelleen pysyneet suosittuina keräilykohteina. Porvoo muki valmistui vuonna 2012 ja sitä valmistettiin vain 2000 kappaletta. Kutakin majakkamukia on tehty rajattu keräilysarja.

Porvoon majakka sijaitsee Porvoon edustalla St. Kölhällenin matalikon länsipuolella Sköldvikiin johtavan väylän varrella. Merenpohjassa seisova teräsbetonimajakka valmistui vuonna 1976. Sen valon korkeus on 10,0 metriä merenpinnasta. Mukin toisella puolella on piirrettynä Porvoon jokimaisema raatihuoneineen ja kirkon torneineen.

Valmistusmäärä 2000 kpl