Kesämyrsky majakalla

44,00 

Arabia on valmistanut majakkamukeja vuodesta 2002 lähtien. Yhteensä mukeja on valmistettu 57 erilaista. Vanhempia mukeja valmistettiin vain pieniä määriä, joten niiden hinnat nousevat joka vuosi merkittävästi. Vuosien kuluessa valmistusmäärät ovat kasvaneet, mutta mukit ovat edelleen pysyneet suosittuina keräilykohteina. Kesämyrsky muki valmistui toukokuussa 2017 ja sen sisarmuki Syysmyrsky majakalla marraskuussa 2019. Kutakin mukia on tehty rajattu keräilysarja.

Myynnissä täysin uusi, käyttämätön Arabian valmistama majakkamuki. Postitamme mukit aina huolellisesti pakattuna, jotta myös alkuperäinen laatikko pysyy hyvässä kunnossa.

2 varastossa

Kuvaus

Kesämyrsky majakalla on ensimmäinen majakkamuki, jonka kuvituksessa yhtyvät luova vallattomuus ja merellinen tunnelma. Uusi ja erilainen mukikuvitus on valloittanut keräilijöiden sydämet ja myynyt poikkeuksellisen hyvin.

Ensimmäinen Pellingin lähettyville rakennettu valomajakka rakennettiin 1835 Glosholmin saarelle. Pian majakan rakentamisen jälkeen huomattiin sen sijaitsevan väylältä liian sivussa ja aiheuttavan jopa haaksirikkoja. Myöhemmin Glosholmin tunnusmajakka räjäytettiin suomalaisten toimesta talvisodan jälkeisenä välirauhan ensimmäisenä päivänä. Ennen majakan hävittämistä Tove Jansson vieraili majakalla monet kerrat ja muumitalo sai tutun ulkomuodon. Mukin valmistaa Arabia.

Valmistusmäärä 1000 kpl