Ale!

Glosholm vaaleanpunainen

60,00 

Vaaleanpunainen Glosholm muki valmistui vuonna 2013. Muki on sisarmuki vuonna 2006 ja 2007 valmistuneille Glosholm mukeille. Mukia valmistettiin vain 2000 kappaletta ja lähes kaikki mukit myytiin mukikeräilijöille.

Myynnissä olevat mukit ovat täysin uusia, käyttämätömiä kruunuleimallisia majakkamukeja. Muki on vuonna 2013 valmistuneesta suljetusta sarjasta ja Arabian valmistama. Postitamme mukit aina huolellisesti pakattuna, jotta myös alkuperäinen laatikko pysyy hyvässä kunnossa

2 varastossa

Kuvaus

Arabia on valmistanut majakkamukeja vuodesta 2002 lähtien. Ensimmäisiä mukeja valmistettiin vain pieniä määriä, joten niiden hinnat nousevat joka vuosi merkittävästi. Vuosien kuluessa valmistusmäärät ovat kasvaneet, mutta mukit ovat edelleen pysyneet suosittuina keräilykohteina. Vaaleanpunainen Glosholm muki valmistui vuonna 2013 ja sitä valmistettiin vain 2000 kappaletta. Kutakin mukia on tehty rajattu keräilysarja.

Ensimmäinen Pellingin lähettyville rakennettu valomajakka rakennettiin 1835 Glosholmin saarelle. Pian majakan rakentamisen jälkeen huomattiin sen sijaitsevan väylältä liian sivussa ja aiheuttavan jopa haaksirikkoja. Myöhemmin Glosholmin tunnusmajakka räjäytettiin suomalaisten toimesta talvisodan jälkeisenä välirauhan ensimmäisenä päivänä. Ennen majakan hävittämistä Tove Jansson vieraili majakalla monet kerrat ja muumitalo sai tutun ulkomuodon.

Mukien valmistusmäärä 2000 kpl